___
       
     
 
 
SERVICII & SOLUTII
 

Compania    
 
 
     
 

DESCRIERE
AEG COMMISSIONING - firma cu capital privat specializata in principal pe conceperea solutiilor si punerea lor in practica in domeniul automatizarilor industriale.
Datorita gradului de complexitate a aplicatiilor de automatizare in care am fost implicati suntem mandri sa spunem ca avem capacitatea de a aborda orice tip de proiect din sfera automatizarilor electrice.

DOMENIU DE ACTIVITATE
Activitatea noastra pune accent pe furnizarea de servicii de consultanta, respectiv solutii privind proiectarea si punerea in functiune a unor sisteme de automatizare de tip SCADA / HMI de la cele mai simple pana la cele mai complexe.
Proiectam, oferim asistenta tehnica si punem in functiune aplicatii din toate domeniile instalatiilor electrice, incepand cu zona de producere a energiei electrice si terminand cu utilizatorul final, industrial sau casnic.

RESURSE MATERIALE
Echipamentele folosite in lucrari, atat hard cat si soft, sunt de cea mai buna calitate ce respecta standarde superioare de calitate si provin de la firme de prestigiu precum: SIEMENS, TELEMECANIQUE, MITSUBISHI, MOELLER, ABB etc.

RESURSE UMANE
Solutiile inovatoare folosite, standardul ridicat de calificare al angajatilor si calitatea echipamentelor utilizate, ne permit sa garantam clientilor nostri o conectare sigura la tehnologia de ultima ora.
Firma are in componenta o echipa cu o bogata experienta, aceasta reprezentand principala noastra resursa si care acopera toate nivelele de automatizare (level1 & level2) . Fiecare membru al echipei este specializat in domeniul lui de activitate indeplinind astfel conditia de profesionist in adevaratul sens al cuvantului.

FIRMA NOASTRA VA OFERA
Expertiza in vederea identificarii si implementarii solutiilor tehnico-economice optime pentru nevoile clientilor nostri în domeniul distributiei energiei, automatizarilor electrice , actionarilor electrice si software industrial (software scada hmi) ;
Extinderea unei aplicatii de automatizare existente;
Livrarea de automate programabile sau sisteme de achizitie date, inclusiv programe de aplicatie de la cele mai simple la cele mai complicate;
Instalarea si punerea in functiune a sistemului de automatizare;
Colaborarea cu un personal de înalta calificare scolarizat in tara si strainatate;
Preturi competitive obtinute prin solutii de automatizare alternative.

     

 
   
   
                 
      prima pagina I compania I domenii lucru || contact || portofoliu