___
       
     
 
 
SERVICII & SOLUTII
 

Lucrari de referinta    
 


Va prezentam cateva dintre lucrarile reprezentative ce oglindesc activitatea noastra. Pentru fiecare lucrare am evidentiat doar cate trei ecrane sinoptice. Fiecare proiect este alcatuit din zeci sau sute de ecrane, acestea reprezentand un cumul al unui mare volum de munca si resurse.

       
Anul 2011 - cea mai complexa aplicatie SCADA din tara  
     

Modernizarea sistemului de automatizare a Furnalului 5. Beneficiar Arcelor Mittal Galati.
Participare la dezvoltare si punere in functiune sistem de automatizare - sub contract Siemens I&S Galati
Sistemul software este conceput pe doua nivele de automatizare: level1 & level2.
Conducere cu :
- 11 automate programabile Simatic S7400;
- 9 calculatoare tip client WinCC;
- 2 calculatoare tip server in regim redundant cu WinCC Server.
Numar de semnale I/O: >10 000.
Grad ridicat de complexitate.
Mediu de dezvoltare PCS7 Siemens.

     
     
     
     

         
 
Anul 2011 - aplicatie SCADA
   
LBC - Subsolurile S7a si S7b. Beneficiar Arcelor Mittal Galati.
Conducere cu automat programabil Simatic S7-300 si 2 statii operator WinCC.
 
     
     
 
     

         
 
Anul 2011 - aplicatie SCADA
   
Magazie pentru depozitarea semintelor de floarea soarelui si srot. Capacitate de preluare 120 t/h. Beneficiar Prutul SA Galati. Aplicatie de tip SCADA. Conducere cu automat programabil Simatic S7-300 si 1 statie operator WinCC.
     
     
 
   

   
 
Anul 2010 - aplicatie SCADA
   
 
Modernizarea sistemului de conducere automata a procesului tehnologic la Fabrica de ulei Prutul din Galati, sectia Rafinarie. Aplicatie de tip SCADA. Conducere cu automate programabile Simatic S7-400 si 3 statii operator WinCC.
   
     
     
 
       
   
         
Anul 2010 - aplicatie SCADA
   
 
Instalatie de tratare a apei potabile la Pitesti - Budeasa WTP si statiile de repompare Razboieni, Schitului, Smeura si Zin. Colaborare cu firme terte. Conducere cu automate programabile Simatic S7-300. Realizarea softurilor pentru statiile operator. Statii WinCC cu servere redundante. Dezvoltarea aplicatiilor HMI client-server. Concepere rapoarte in limbajul C#. Vizualizare ecrane sinoptice prin internet.
   
         
     
             
Anul 2009 - aplicatie SCADA
 
LBC - Mittal Steel Galati. Monitorizare instalatii electrice de automatizare aferente statiilor de ungere si hidraulice din subsolul de ungere nr.1. Echilibrare Tren Degrosisor. Conducere cu automat programabil Simatic S7-400 si 2 statii operator HMI-WinCC Siemens.
   
     
   
         
Anul 2008 - aplicatie SCADA
   
LBC - Mittal Steel Galati. Instalatii electrice de automatizare pentru linealul hidraulic de la caja V0. Conducere cu automat programabil. Simatic S7400 si Simatic S5.Punere in functiune.
   

 
Anul 2008 - aplicatie SCADA
Sistem de monitorizare functionare Transportor cu banda tip TPC 1,2,3,1B,2B. Romportmet - Mittal Steel Galati. Achizitie semnale cu automate programabile Schneider. Monitorizare pe o statie operator. Aplicatie conceputa in limbajul C++. Rapoarte istorice concepute cu limbajul C#.
   
     
   
       
Anul 2008 - aplicatie SCADA
   
Facturarea automata a consumului de energie activa si reactiva pentru 120 consumatori-Mall Buzau. Achizitie date cu automate programabile.Statie de lucru cu soft facturare.    
     
   
Anul 2008 - aplicatie SCADA  
WWTP - Waste Water Treatment Plant - Instalatie de tratare a apelor uzate
Participare la punere in functiune sub contract Siemens I&S Galati. Actionarile cu viteza variabila cu convertizoare de frecventa Micromaster 4. Conducere cu automate programabile Simatic S7 300. Interfete HMI-WinCC pe 2 statii de proces Siemens.
   
     
   
Anul 2007 - aplicatie SCADA  
Monitorizare - UCC (Uzina cocso chimica) - Mittal Steel Galati. Sectia produse chimice.Instalatia de stripare. Conducere cu automat programabil - Simatic S7-400. Interfata HMI-WinCC Siemens, punere in functiune.    
     
   
   
               
       
prima pagina I compania I domenii lucru || contact || portofoliu